1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Бизнес форум „Холандски технологии за българските плодове и зеленчуци“

Бизнес форум „Холандски технологии за българските плодове и зеленчуци“

Събитието ще се проведе на 18 септември в Пловдив

Бизнес делегация от компании от кралство Нидерландия, специализирани в производството и дистрибуцията на продукти, материали и услуги за професионалното производство на плодове и зеленчуци, ще посети Южна България и Северна Гърция в търсене на възможности за инвестиции и потенциални партньорства. Една от спирките на делегацията е в Пловдив, където на 18 септември (понеделник) ще се проведе бизнес форум „Холандски технологии за българските плодове и зеленчуци“. Началният час е 10.00 часа, а мястото - хотел Double Tree by Hilton.
 
Гостуващите холандски компании са утвърдени в световен мащаб производители на модерни и висококачествени продукти и оборудване за селскостопанското производство: посадъчен материал и подложки за овошки, боровинки и други меки плодове; органични и органично-минерални торове; съоръжения за съхранение на вода; различни видове покрития (фолиа и мрежи) за градинарството; роботи, софтуерни и хардуерни решения, продукти за управление на реколтата, автоматизация на процесите и др.
 
Участието в събитието е безплатно, като е необходима единствено регистрация на следния линк: https://forms.gle/itLHP7cBdxQ8CGKs8 . На линка може да се запознаете и с програмата на събитието!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.