1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. 58 машини от над 14 марки представя Варекс на БАТА АГРО 2023

58 машини от над 14 марки представя Варекс на БАТА АГРО 2023

Компанията отбелязва сериозен юбилей - 30 години присъствие на пазара

Празнично участие на Варекс на БАТА АГРО 2023 – компанията отбелязва 30-годишен юбилей, с много настроение, рекорден брой машини и много гости на щанда. За своите 30 години присъствие на пазара Варекс има важен принос за развитието на българското земеделие, внедрявайки машини и технологии от престижни брандове и подобрявайки рентабилността в стопанствата.

Филип Лазаров

„На БАТА АГРО 2023 представяме 58 машини от над 14 марки“, заяви Филип Лазаров, търговски директор на Варекс. Един от акцентите е комбинацията на комбайна MF Ideal 9 T с пълна гама адаптери за жътва на царевица, слънчоглед и пшеница на GERINGHOFF. Сред представените експонати са 12-редов адаптер за царевица със 70 см. междуредие, 12-метров адаптер за жътва на слънчоглед и гъвкав 12,5-метров хедер за бяла жътва.
варекс1

Гамата комбайни MF Ideal се приема много добре от българските земеделци, имаме повторни поръчки от клиенти, подчерта със задоволство Филип Лазаров.

варекс2

Като пионер при въвеждането на самоходни пръскачки в страната, сега Варекс залага на английския бранд CHAFER, с който допълва гамата на италианските пръскачки GRIM. Именно самоходните пръскачки CHAFER са вторият акцент на щанда на Варекс. Представеният експонат е модел -INTERCEPTOR с мощност 240 к.с., с обем на резервоара 4000 л., просвет 125 см. и стоманени щанги 30 метра, които са собствено производство на CHAFER.

варекс3

С иновативната гама на Claydon Варекс отправя послания към средните земеделски стопанства, предлагайки технологична линия от машини – сечки Spearhead Stubble Master за смесване на растителните остатъци от пролетни култури с почвата, следвани от иглени брани и сеялки за директна сеитба на есенници Claydon. Тази линия от машини предстои да бъде представена на мащабни демонстрации в страната, обеща Филип Лазаров.

варекс4

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.