1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. АгроСкай взе изключителните права за продажба на машините Rostselmash

АгроСкай взе изключителните права за продажба на машините Rostselmash

Снимка:

За поредна година фирмата участва на селскостопанското изложение „Агра“ в Пловдив

За поредна година АгроСкай участва на селскостопанското изложение „Агра“ в Пловдив. В тазгодишния форум фирмата предлага комбайни, трактори, прикачен инвентар и други машини. От компанията посочиха, че са придобили изключителните права за продажба на машините Rostselmash.

Комбайнът VECTOR 420 е един от най-предпочитаните сред земеделците. Отличава се  с 6-цилиндров редови двигател с обем 6.7 л, 220 к.с. - дизелов. Работата на двигателя се следи напълно от електроника, като се подава гориво, колкото е необходимо в съответствие с натоварването на машината. Резултатът – минимален разход на гориво.

Машината се отличава и с ефективна почистваща система с две сита, като общата почистваща площ е 3,59 кв. км.  Благодарение на голямата разлика във височината между ситата и пръстовидната решетка на подготвителната дъска значително се подобрява процесът на почистване.

VECTOR 420 притежава бункер с обем 6000 л – изключително оптимален за този клас машини. Високоскоростното устройство позволява разтоварване на зърното за по-малко от 2 минути. Хедърът Power Stream пък гарантира повишена производителност за сметка на намаляване на загубите и подаване на оптимален и постоянен захранващ поток с ожъната маса. Комбайнът притежава независимо доовършаване и е оборудван с комфортна и удобна кабина.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.