1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ България - победител в Career Show Awards 2023

ИНТЕРАГРИ България - победител в Career Show Awards 2023

Най-престижното жури на награди в България оцени високо постиженията на компанията сред над 400 кандидатури

ИНТЕРАГРИ България e победител във водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2023 в Най-добър работодател – сектор Земеделие. Най-престижното жури на награди в България оцени високо постиженията на компанията сред над 400 кандидатури.

“Искаме да поздравим ИНТЕРАГРИ България за високите резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията. За нас е радост, че за поредна година успяваме да проследим развитието на работодателите и условията на човешките ресурси в България. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като доц. д-р Маню Моравенов, Изпълнителен директор на Българска фондова борса, Весела Тодорова-Мозеттиг, Директор на Френско-българска търговска и индустриална камара, Н. Пр. Тодор Стоянов, Посланик на Р. България в Италианската република, психологът Ани Владимирова и др.

Пълния списък с победителите можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/ 

ИНТЕРАГРИ България АД е водещ доставчик на интегрирани решения за земеделие и строителство в страната. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland в България и представлява още добре познати премиум марки за прикачен инвентар – Kinze, Bednar, Rauch, MacDon, Brantner, Kongskilde, Cochet, Provitis, Irrimec и др. ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната си мрежа на територията на цялата страна. 

ИнтерАгри

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.