1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kubota DSM-W GEOSPREAD – за гарантирана доходност

Kubota DSM-W GEOSPREAD – за гарантирана доходност

Тороразпръсквачката е сред новостите на изложението Agritechnika 2017 в Хановер

Kubota представи на Agritechnika 2017 в Хановер претеглящата тороразпръсквачка DSM-W GEOSPREAD с бункер с вместимост 1300-2800 и максимален работен захват от 33 метра. Това е идеалният модел в сегмента за средно размерни тороразпръсквачки за селски стопани в областта на земеделието, смесени дейности и млекопреработването. Системата GEOSPREAD прави възможно много бързото ръчно или автоматично регулиране на работния захват.

Пълненето на машината, например от голяма торба, е лесно, благодарение на ширината на бункера от 245 см. Технологията GEOSPREAD, която е използвана на по-големите модели, се използва също и на средния модел, което гарантира високотехнологична тороразпръсквачка.

Въз основа на предишно покритие, граници на нивата, краища на полето и данни за задача, автономното управление на секциите на DSM-W GEOSPREAD регулира работния захват и дозиращата система посредством система за GPS позициониране за отлично припокриване с минимално свръх и недостатъчно дозиране. Например, когато се движите в нива с клиновидна или неправилна форма, GEOSPREAD ще започне да регулира работния захват стъпка по стъпка. Лесна работа, тъй като няма нужда от промяна на никакви настройки на тороразпръсквачката или терминала ISOBUS!

Системата GEOSPREAD гарантира 5-15% икономии на тор.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.