1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Римекс Технолоджийс представи техника Bednar край с. Горна Студена

Римекс Технолоджийс представи техника Bednar край с. Горна Студена

Бяха показани също телескопичен тораварач Merlo и поливна система Casella

Римекс Технолоджийс представи технологиите на чешката компания Bednar край с. Горна Студена.

Сеялката Omega 00 6000 е с работен захват 6 м и бункер за семена с вместимост 4000 л. Комбинирана е с дискова секция. За тази сеялка е характерно постигането на качествена сеитба дори и в сухи почви, благодарениe на големия натиск на сеещия ботуш – 130 кг.

Дисковият култиватор Atlas HO 6000 е конструиран за тежки условия и обработка на почвата на дълбочина до 18 см. Новото X-позициониране на дисковата секция дава възможност да се следва прецизно траекторията на трактора. И за този култиватор е характерно с едно минаване да се извършват няколко операции.

Култиваторът Fenix е предназначен за плитка обработка на стърнища до дълбоко разрохкване на дълбочина до 35 см. С него отново се постига отлично смесване на растителните остатъци, подравняване и компактиране, има възможност и за внасяне на тор, ако машината е оборудвана със система за торовнасяне Ferti-Box.

Дисковият култиватор Swifterdisc XO 6000 F бързо и евтино обработва стърнища на дълбочина до 12 см, благодарение на високите работни скорости до 15 км/час и отлична стабилност на машината. С едно минаване култиваторът извършва следните операции: разрохкване, отрязване и равномерно смесване на растителните остатъци, изравняване и компактиране.

Специален гост беше Томас Телуч от Bednar, който представи техническите предимства на машините.

Машините на Bednar бяха показани в комбинация с трактори CASE. Гостите на презентацията видяха още: телескопичен тораварач Merlo и поливна система Casella.

На събитието присъстваха и представители на Агрополихим, чиито стратегически търговски партньор - Римекс, предоставя цялостна концепция за внасяне на тор с помощта на  технологиите Bednar, за улесняване на клиента и постигане на по-добри резултати в земеделското производство.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.