1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тайтън Машинъри откри официално новата си търговско-сервизна база в Шумен

Тайтън Машинъри откри официално новата си търговско-сервизна база в Шумен

При изключително силен интерес и много гости се състоя официалното откриване на новата търговско-сервизна база на Тайтън Машинъри България в град Шумен. Събитието бе официално открито от зам. областния управител на Шумен - Нели Георгиева, зам. кмета по “Икономическо развитие” на община Шумен - Николай Колев и арх. Николай Симеонов - зам. кмет “Строителство и екология” в гр. Шумен, който заяви че община Шумен вижда в лицето на Тайтън Машинъри България един категорично доверен партньор, с който заедно ще развиват земеделието и строителството в региона.

Новата база бе благословена и осветена от отец Димитър, който пожела много ползотворни срещи и благоденствие на целия екип.

titan mashinery

За приятното настроение на множеството гости по време на събитието се погрижиха и децата от детски танцов ансамбъл “Веселяче” - Шумен.

veselqche

Свилен Лозанов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България, благодари на всички над 150 гости за присъствието на този своеобразен празник за компанията и сподели:

 

“Днес е празник, защото това, което се случва е резултат на многогодишен труд на много хора, но най-вече на екипа от офис Шумен. Разбира се,  най-големият принос за днешния ден е доверието на нашите клиенти, което е основният двигател в работата на Тайтън Машинъри.”

 

titan mashinery

Михаил Милков, регионален мениджър на Тайтън Машинъри за региона също поздрави гостите с откриването на модерния търговско- сервизен център. Той благодари на своите колеги за неуморния труд и на клиентите, които чрез съвместната ползотворна работа са допринесли за тази важна крачка напред в развитието на регионалния бизнес на компанията.

 

Новата база на Тайтън Машинъри в Шумен е разположена на площ от 2 000 квадратни метра и обединява в една локация административни, търговски и сервизни площи. За да отговори напълно на нуждите на своите клиенти, Тайтън Машинъри вече увеличи и своя екип. По този начин земеделските производители от региона ще могат да разчитат на 11  профилирани и висококвалифицирани специалисти.

titan-baza

По повод откриването на новия търговско-сервизен център, Свилен Лозанов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България, добави:

 

“Отварянето на пълноразмерна база в гр. Шумен дава възможност да съхраняваме на склад над 90% от основните машини от нашето портфолио. От гледна точка развитие на бизнеса това е една естествена стъпка, която има за цел освен да подобри достъпа до най-новите и актуални машини в сектора, също така да увеличи в пъти капацитета на сервиза и резервни части.”

Във връзка със създадените вече партньорства със земеделци в региона, Свилен Лозанов посочи:

“Примерите за партньорства на Тайтън Машинъри тук са много и се радвам, че голямата част от тях са наистина успешни. Шумен бе отворен като локация през 2019 г. като тогава стартира като малък магазин с идеята да осигурим бърз достъп до резервни части от първа необходимост (масла, филтри, работни органи и т.н.) Няколко години по-късно отчитаме десетки предадени самоходни и прикачни машини, като новата база в Шумен е една естествена стъпка целяща да оправдаем доверието на тези хора и да надградим направеното до момента.”

По време на откриването, посетителите имаха възможността да разгледат изложената агротехника от марките Case IH, Vaderstad и Agrifac, както и строителната техника на CASE CE. Интерес сред гостите беше и обиколката на офис зоната, складовите помещения и сервизните площадки, които са напълно оборудвани за обслужване и сервизиране на трактори, комбайни, прикачен инвентар и строителна техника.

titan-baza-shumen

Откриването на новата база в Шумен, която е разположена на ключово място на бул. “Ришки проход” 78  е част от стратегията на Тайтън Машинъри България за разширяване на своето присъствие в страната и подчертава ангажимента на компанията да предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, както и лесен достъп до техническа поддръжка и специализирани услуги.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.