1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Кои бяха най-впечатляващите иновации, представени на EIMA 2012

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Кои бяха най-впечатляващите иновации, представени на EIMA 2012

И още: Община Първомай инвестира евросредства в проекти, свързани с водопроводната мрежа

В курорта Албена се проведе 18-ият национален аграрен семинар, организиран от Добрички панаир. Той събра земеделски производители, научни институти, браншови организации и фирми, обслужващи аграрния сектор от България и чужбина. Във форума се включи Джонатан Бейкър, отговарящ за България и Полша в Генерална дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ в ЕК. 

В миналото предаване ви разказахме за 40-ото издание на световното изложение на земеделска техника – EIMA в Болоня, което беше посетено от над 196 хил. представители на агробизнеса от 140 страни. Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите някои от акцентите, които направиха най-силно впечатление на гостите на уникалния форум.

Наредбата за специфичните изисквания към млечните продукти влиза в сила от началото на 2013 година. Какви ще се ползите от нея и как тя ще рефлектира върху млекопреработвателния бранш у нас – вижте различните гледни точки тази седмица в АГРОФОРУМ.

Мащабни инфраструктурни проекти, свързани с водопроводната мрежа, предстои да бъдат реализирани в Първомай. Идеята е да бъдат обхванати 16-те населени места в общината, които имат проблеми с питейната вода. Инвестициите се правят с помощта на ПРСР.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 24.11.-01.12.2012 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.