1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Семепроизводство се прави само с прецизна световна техника

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Семепроизводство се прави само с прецизна световна техника

И още: Рапици джуджета и пшеница с високи хлебопекарни качества ще бъдат хит през предстоящия сезон

Тази седмица в АГРОФОРУМ започваме с добри новини за фермерите от Северна България. В град Русе отвори врати нов бизнес център за земеделска и строителна техника. Върху 7 дка открита площ посетителите могат да видят машини на световни брандове, които вече са се доказали и в България със своята производителност и надеждност. След официалното откриване на новата придобивка за гр. Русе и крайдунавския регион, домакините поканиха гостите си на богата трапеза. За доброто настроение на всички се погрижиха най-актуалните наши музикални изпълнители.

Присъстваме на едно от най-значимите събития на сезона. В луксозен хотел край Правец представители на агробизнеса бяха поканени на Годишна работна среща, която премина под мотото „Земя на изобилието“. Целта на организаторите беше да запознаят своите гости с последните иновации при семената и растителната защита. След деловата част гостите бяха настанени в балната зала на елегантния хотел, където ги очакваха отбрани блюда и напитки. За доброто им настроение се покрижиха еуфоричните танцьори на Нешка Робева, комикът Димитър Рачков и фолк певицата Преслава.

В семепроизводно стопанство в гр. Кубрат разчитат на прецизна и високопроизводителна техника, подсигурена с бърз сервиз и резервни части. Вижте какви резултати постигат с нея.

Рапици джуджета и пшеница с високи хлебопекарни качества разгледаха земеделски производители от Североизточна България.

С какво едно пътуване до Германия може да ви бъде полезно, ако сте земеделски производител и сте отворен към най-новите идеи в производството на агротехника? Най-малкото с това, че там ще видите в аванс земеделските машини на бъдещето. В следващите минути се присъединяваме към групата български фермери, посетили новата фабрика на германски производител в Бавария.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 29.06.-06.07.2013 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.