1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Второто пролетно издание на БАТА АГРО ще се проведе в периода 8-12 март 2016 г.

Второто пролетно издание на БАТА АГРО ще се проведе в периода 8-12 март 2016 г.

Решението беше взето на Общо събрание на Българската асоциация на търговците на агротехника

След първото успешно издание на БАТА АГРО 2015 Пролет, членовете на Българската асоциация на търговците на агротехника единодушно се обединиха около идеята през 2016 г. пролетното изложение да се проведе в същия период и формат отново на летище Стара Загора.

От 2010 г. Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО се провежда ежегодно, като запазва уникалния си за България формат – на открито, с възможност за демонстрации и тестване на техниката в работен режим. Спецификата на селскостопанската година и необходимостта от по-чести срещи с клиентите наложиха промяна в периодите на провеждане и от 2015 година, с решение на Общото събрание на БАТА АГРО, изложението се провежда два пъти в годината – пролет и есен.

Организацията и провеждането на БАТА АГРО 2015 Пролет бяха отчетени за успешни, с голям брой изложители и сериозна посещаемост въпреки неблагоприятните метеорологични условия.

На Общото събрание на Асоциацията беше отчетена дейността на Управителния съвет на БАТА АГРО за изтеклия мандат и беше направен избор на председател и членове на новия Управителния съвет за периода 2015-2017 г.

Председателството на Асоциацията се поема от г-н Тодор Николов, а членове на Управителния съвет са: Веселин Генев, Георги Прохаски, Недялко Статев и Марио Лазаров.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.