1. Начало
  2. Новини
  3. Животновъдство
  4. 42 брой на предаването „Конете на България“, пропит с пустинен пясък и арабски коне

42 брой на предаването „Конете на България“, пропит с пустинен пясък и арабски коне

Впечатляващи кадри от Йордания и Монголия от гърба на коня

Впечатляваща среща ни вещае 42-ият брой на предаването „Конете на България“, тази сряда (27 октомври) от 21:00 часа по АгроТВ, когато екипът ще се гмурне в най-впечатляващите кадри от Йордания и Монголия от гърба на коня.
хб42
Гид в това невероятно телевизионно пътешествие ще бъде младата и ерудирана Габриела Терзиева. 27-годишната инструкторка по конен спорт смело открива първия травел бранд в България за ездитни пътешествия по света, предназначени за българи. 
HB42
С положителен знак е и друга тема в епизода, която ни среща с екипа на най-новата конна база в Софийско. По ирония на съдбата, това са последните „мохикани“, напуснали Националния хиподрум край София, преди да бъде нарязан на желязо. Вижте как българинът запретва ръкави без да се оплаква и без да чака помощ от държавата в името на коневъдството и конния спорт. 
Останалите бегли акценти в броя ще бъдат две хиподрумни дисциплини, провели се на трасетата в Северна България дни преди сезонът по надбягване и надпрепускане официално да бъде закрит. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.