неделя, 17 Февруари 2019, 03:56
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
24 Окт 2017 10:35 | Видео

8-11 ноември, Интер Експо Център събира 6 изложби

Над 450 фирми са заявили участие


Рейтинг
Брой преглеждания: 13252
|

Над 450 фирми са заявили участие в традиционните изложения на Интер Експо Център – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд и Дринк и Сихре.

Фирмите, които са заявили участие в тазгодишните изложби от програмата на Интер Експо Център основно са от хранителната индустрия, засилен интерес се наблюдава от туристическия бранш, широко застъпен е хорека сектора.

Несъмнено причина за огромния интерес е перфекната организация за провеждане на бизнес изложенията и разбира се добрата бизнес среда в страната ни, подчерта Ивайло Иванов.

Международни участия ще има от Италия, Аржентина, Австрия, Южна Африка и от повечето европейски държави. Нови участници ще бъдат страните Белгия, Португалия и Иран.

Над 180 иновации ще бъдат представени на най-голямото събитие за хранително вкусовата промишленост, основно в технологичната сфера – машини и оборудване.

По време на изложението ще бъде проведен първия международен конкурс за Пица - майстори. Част от съпътстващата програма ще са Златен медал за иновации, финалите за международния готварски приз, кулинарното издание Гастрономикс, Бариста шампионат. Организаторите – Интер Експо Център са подготвили още много изненади, които ще бъдат показани през четирите изложбени дни.

Очаква се едно от най-мащабните бизнес събития на годината да бъде открито от премиерът Бойко Борисов и министъра на земеделието храните и горите Румен Порожанов. Поканени са чуждестранни бизнес делегации, посланици, представители на браншови организации.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker