сряда, 12 Декември 2018, 00:30
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
22 Ное 2017 11:24 | Видео

Landini - висока рентабилност и икономичен режим на работа

Лозята на Винарска изба Братя Минкови с техника от Оптиком


Рейтинг
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 7658
|

В лозята на Винарска изба Братя Минкови край Карнобат лозарските трактори Landini са отдавна познати. Още от 2006 година няколко колесни и верижни машини се грижат за основните обработки и операции на лозовите масиви. Първите трактори Landini в стопанството вече имат по 11 хиляди моточаса и работят отлично. Заради тяхната надеждност и превъзходно съотношение качество/цена наскоро стопаните от СИС Индъстрис обновиха тракторния си парк с 9 нови Landini Rex 90F и два нови верижни Landini Trekker, които бяха предадени в шато Братя Минкови в присъствието на агронома Душан Няголов, главния механик и екипа оператори на компанията.


Ландини Рекс 90 F e изключително подходяща и издръжлива машина за работа в лозови и овощни насаждения. Универсален тип техника, пригодена за различен инвентар, устойчива при дейности при наклонен терен.

Верижните трактори Landini Trekker са незаменими в работа на наклонени терени и идват с амортисьорна система, която намалява вибрациите в кабината и повишава комфорта на оператора. Производителят е затворил херметически двигателния отсег, кабината е много добре шумоизолирана.

Висока рентабилност, комфорт и икономичен режим на работа - това са само част от предимствата на тракторите Ландини, заради които са избор №1 за българските лозари и овощари.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker