петък, 24 Май 2019, 09:45
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
13 Мар 2019 09:17 | Видео

Ариста ЛайфСайанс - новатор в предлагането на биостимулатори

Компанията участва на Агра 2019 с актуални продукти за пролетната кампания


Рейтинг
Брой преглеждания: 4845
|

Ариста е лидер на българския пазар в предлагането на продукти за растителна защита и биостимулатори.“ Именно те бяха във фокуса на пролетното изложение Агра 2019 в Пловдив. Изключително важно е напролет да дадем на пшеницата по-добър старт, тъй като тя на повече места в страната изостава в развитието си, напомнят специалистите на компанията.

Поради неравномерни и нетипични за сезона температури има опасност от дисбаланс между развитието на кореновата система и вегетативната маса. За да бъде преодолян, е задължително да се приложи Тонивит.

Ариста разполага с най-голямо портфолио от инсектициди на пазара с различни активни вещества при различни култури и голям брой неприятели.

Ариста предлага и два високоефикасни продукта за предпазване на широколистни култури от житни плевели.

Другият иновативен продукт на Ариста с две търговски имена Селект Супер или Центурион Супер е с нови разширени регистрации. Освен традиционните слънчоглед и рапица може да се употребява и в бобови култури.

Сред водещите обеззаразители на Ариста е Ранкона - продукт, който защитава семена пшеница и ечемик, но за в бъдеще ще има нови регистрации - за слънчоглед и царевица.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker