Производство и преработка
АГРО БГ - Производство и преработка на Селскостопанска Продукция
Agro.bg
23 April 2024, 09:15
Всеки от тях ще представи своята погача и ще сподели интересна история
Agro.bg
28 February 2005, 10:23
Берачите влизат в парниците само след дезинфекция
Agro.bg
28 February 2005, 09:56
Още през 60-те години на миналия век наши специалисти пренесли там розови насаждения.
Agro.bg
24 February 2005, 10:20
Ефективното й въвеждане в действие може да се очаква да започне от 1 април 2007 год. с изграждането на Национален млечен борд.
Agro.bg
24 February 2005, 10:13
Той предпочита тя да пустее, но да не се раздели с нея. За това допринася социалната несигурност
Agro.bg
23 February 2005, 10:25
Agro.bg
23 February 2005, 10:11
Само обща хайка с комшиите ще ни спаси от набезите на зверовете, твърдят в Кирково
Agro.bg
21 February 2005, 13:20
Ако до края на месеца кампанията не започне, смятат да заведат дело в Страсбург и да бойкотират парламентарните избори
Agro.bg
21 February 2005, 09:58
Българинът предпочита да отвори бутилката вкъщи
Agro.bg
18 February 2005, 09:57
В Европа защитната минимална цена на захарта е 650 евро/тон
Agro.bg
17 February 2005, 10:17
Целта е не само да се отглежда грозде, но и по тайните местни рецепти да се произвежда прочутото беленско вино
Agro.bg
16 February 2005, 10:08
Традиционният за града Дионисиев празник ще започне точно в 15 ч.
Agro.bg
15 February 2005, 11:31
И тази година празнуваха в Института по лозарство и винарство, в Професионалната гимназия по лозарство и винарство, на лозята на фирма "Уърлд уайнс" в Кайлъка
Agro.bg
14 February 2005, 10:07
специалистите работят по усъвършенстването на технологиите за производство на грозде и вино
Agro.bg
11 February 2005, 13:19
Повече от 40 фирми от сектор "Растениевъдство" и от научните институти обмениха идеи в панаирните дни
Agro.bg
11 February 2005, 10:09
Цигарените гиганти се насочват към евтината суровина в Бразилия, Индия и Китай
Agro.bg
11 February 2005, 10:05
У нас действа наредба, която задължава производителите да изнасят само мед, който е преминал технологична преработка.
Agro.bg
09 February 2005, 16:54
Медът е специално изследван в германски лаборатории и има сертификат за качество и произход
Agro.bg
07 February 2005, 11:23
Фабриката е с капацитет 2500 тона мед годишно, като продукцията й ще е предимно за износ