1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Международна специализирана изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК

Международна специализирана изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК

В периода 10 - 13.11.2010 година в Интер Експо Център – София ще се проведе 9-то издание на Международната специализирана изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК. Български и чуждестранни производители, дистрибутори и търговци от тази сфера на икономиката  представят нови продукти, съвременни технологии  и машини. Приоритетното развитие на хранително-вкусовата индустрия в България в съчетание с отличните условия, предлагани от Интер Експо Център – София, създават възможност на традиционни и нови фирми изложители за установяване на ползотворни бизнес контакти със специалисти и експерти от бранша.

Изложбени браншове:

  • Храни - тестени, захарни и шоколадови изделия, растителни масла, консервирани храни и полуфабрикати, мармалади, подправки, сушени плодове, ядки, варива, рибни деликатеси, сладолед, пресни плодове, зърнени храни и др.
  • Напитки – ароматно кафе, чай, минерални и изворни води, натуралени сокове, безалкохолни газирани и негазирани напитки, разтворими напитки, био органик напитки, алтернативи на млякото и др.
  • Хранителни добавки, овкусители, емулсии, оцветители, стабилизатори, аромати, ингредиенти и др.
  • Машини и технологии за производство и преработка, пълни линии за печене, уреди за професионално почистване, машини за бутилиране, системи за пречистване и преработка на питейни води, пречистване на природни, процесни и отпадъчни води, транспортни системи и др.
  • Опаковки – пластмасови каси, самозалепващи етикети и др.
  • Специализирана литература

Предстоящото издание на ИНТЕРФУД И ДРИНК ще се проведе паралелно с международните специализирани изложби  МЕСОМАНИЯБУЛПЕК, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО и САЛОН НА ВИНОТО.

В рамките на изложбите и тази година се предвижда организирането на богата програма от делови събития - Конкурс “Златен медал с диплом” за качествени и оригинални пазарни продукти, представени от фирми изложители - производители на готови храни и напитки, а също така и семинари, дегустации, конкурси и демонстрации.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.