1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Само 10 хлебопроизводителни фирми са изпълнили изискванията за добри производствени практики

Само 10 хлебопроизводителни фирми са изпълнили изискванията за добри производствени практики

 

Само 10 фирми, хлебопроизводителки са изпълнили изискванията за въвеждане на изискваните системи за подобряване на производството. До края на 2006 година всяко предприятие, което произвежда хранителни продукти, трябва да е въвело нормите за добри производствени практики.

Около 500 хиляди лева трябва да вложи за тези стандарти едно средно голямо предприятие. Това съобщи зам.-председателят на Браншовата камара на хлебопроизводителите и сладкарите Иван Иванов. Голяма част от фирмите не знаят какви изисквания точно трябва да изпълнят./focus-news.net

AGRO.BG 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.