1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Полева демонстрация на Агротехники & КО край Ямбол

Полева демонстрация на Агротехники & КО край Ямбол

Агротехника на конкурентни цени

Атрактивна демонстрация на иновативни машини проведе фирма Агротехники & КО в землището на гр. Ямбол.

Агротехники & КО е на българския пазар от 1991 г. Компанията е вносител на земеделска техника от водещи световни марки - CLAAS, MAIZCO, MASCHIO GASPARDO, SaMASZ, BASAK, GASCON, NARDI, HATZENBICHLER, MANDAM,AGROMA, EBAK, COMET, TURAN, ALPEGO. От близо година е представител на марката UNIA, която се произвежда в Полша, и на турските трактори BASAK. От близо година е представител на марката UNIA, която се произвежда в Полша, и на турските трактори BASAK.

agrotehnikiko

За качествено прилагане на торовете се използват тороразпръскващите ремаркета на Агротехники & КОUNIA-RCW, които са с вместимост от 8 до 15 кубика. Такава машина е сред инвестициите, направени от домакините на демонстрацията – фирма Инертни материали – Ямбол. Тези машини работят с различен тип фракция - от прах до микрогранула, обясни Митко Цочев, търговски мениджър на Агротехники & КО.

Изключително атрактивно за земеделците е претоварващото ремарке UNIA BIZON 25. То се характеризира с високо качество на материалите, от които е произведено, като и с бърза скорост на разтоварване.

На опитното поле, поради високата киселинност на почвата, ежегодно се внася калциев карбонат, а за това е необходима висококачествена техника. Михаил Тодоров от фирма Инертни материали – Ямбол разказа, че непосредствено след жътва е разхвърлян калциев карбонат 100 кг/дка с шнекова торачка на фирма UNIA, предоставена от Агротехники & КО и са много доволни от качеството на приложение.

agrotehnikiko

На презентацията беше показана машина от портфолиото на полския бранд Mandam. Характеризира се с висока якост на материалите и голям ъгъл на атака на дисковата брана. Компакторът на Mandam е 4-метров и е много удачен за обработка на почвата непосредствено след жътва.

agrotehniko

Друга интересна машина на демонстрацията е пръскачката на гръцкия производител AGROMA, чийто представител у нас е фирма Агротехники & КО.

Опитната станция по земеделие към Селскостопанска академия в с. Хан Крум използва машини от Агротехники & КО. Последната им инвестиционна придобивка е компактна щангова пръскачка AGROMA Millenium. “Агротехники & КО са наши партньори. Доволни сме от работата си с тях. Много важен е сервизът, въпреки че нямаме проблеми с техниката, защото е здрава и надеждна. Гаранционното и следгаранционно обслужване също е на ниво”, заяви Иван Иванов, директор на Опитна станция по земеделие „Хан Крум“ към ССА.

agrotehniko

Агротехники & КО има система за експресна диагностика на повредите и доставка на необходимите резервни части в рамките на 24 часа. Фирмата разполага с търговски представители в цялата страна, със сервизни бази, където можете да намерите високопроизводителна техника, качествен сервиз, резервни части и висококвалифицирани специалисти.

agrotehniko

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.