1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Световна премиера у нас

Световна премиера у нас

Зърнокомбайнът CR11 на New Holland – акцент на БАТА АГРО 2024

Зърнокомбайнът CR11 на New Holland беше звездата на тазгодишното издание на изложението БАТА АГРО 2024 в Стара Загора. Премиерната за България впечатляваща машина можеше да се види ексклузивно на щанда на официалния вносител на бранда у нас – ИНТЕРАГРИ България.

interagri

„Световната премиера на CR11 на New Holland беше на Агритехника в Хановер през миналата година и спечели единствения златен медал. Изключително иновативна и изцяло нова концепция зърнокомбайн. Една невероятна машина, с огромна производителност и с най-ниските загуби при прибиране. CR11 е наследник на CR1090, който постави световен рекорд през 2014 година и вече десет години е ненадминат по производителност“, заяви Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.
interagri

На впечатляваща площ от над 1600 кв. м компанията представи общо 56 машини, с основен акцент New Holland, като освен комбайна CR11, бяха показани тежките трактори от 7-ма и 8-ма серия HD, а също така и единственият в света трактор, който работи на метан, както и телескопичните товарачи на New Holland, специализирани за селското стопанство, за които ИНТЕРАГРИ България предлага специална програма за финансиране с промоционален лихвен процент.

За професионалните животновъди е предназначен моделът BigBaler1290 Рlus за максималната ефективност на балирането.

interagri

Голям акцент беше новият модел на гроздокомбайна на New Holland BRAUD, като в световен мащаб New Holland имат около 60 процента пазарен дял с тази машина. Тя се произвежда във Франция и е предназначена основно за бране на грозде, но може да прибира и плодове като шипки, малини, къпини, касис. Гроздокомбайнът BRAUD е изключително интелигентна и високопроизводителна машина, която осигурява голяма оптимизация на разходите в стопанствата. Машината може да замести между 50 и 100 работника на ден, подчерта още Даниел Минев.

interagri

Компанията се фокусира и върху специализираната техника с предлагането на немския бранд CLEMENS, една от най-добрите марки в лозарската и овощарска техника - за почвообработка, за работа в реда и междуредията, за обработка и третиране на листната маса.

Традиционно ИНТЕРАГРИ показа експонати на KINZE, висококачествени директни сеялки на американския производител, както и прикачна техника на чешката компания Bednar - изключително надеждна и добре приета от българските фермери.

interagri

ИНТЕРАГРИ показа и богатата гама професионални ремаркета на австрийския производител BRANTNER. Ремаркетата са универсални, като освен за транспорт са подходящи за тороразхвърляне е претоварване. BRANTNER е безапелационен лидер на пазара в Австрия и номер 1 в Западна Европа.

interagri

Освен висококачествена и иновативна техника, ИНТЕРАГРИ развива и портфолиото си от професионални услуги, които включват специални решения за финансиране, гаранционни пакети и професионални услуги за българските фермери, обобщи Изпълнителният директор на компанията. Той посочи, че най-новата професионална услуга за гроздобер с гроздокомбайн BRAUD е INTERAGRI ProSolutions, чиято цел е оптимизиране на разходите, намаляване зависимостта от човешкия фактор и форсмажорни обстоятелства. От ИНТЕРАГРИ се ангажират с целия процес по прибиране на реколтата, осигурявайки квалифициран оператор и индивидуален сервизен екип.

interagri

На сайта на ИНТЕРАГРИ www.interagri.bg можете да разгледате и виртуална разходка, включително и 360 панорамни кадри от кабината на CR11.

interagri

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.