Първа специализирана полева демонстрация на дискови брани PÖTTINGER TERRADISC

Заповядайте на първата специализирана полева демонстрация на дискови брани PÖTTINGER TERRADISC!

Събитието ще се проведе на 27.08.2020 г. в землището на гр. Димитровград, на входа от село Радиево, в ляво от разклона за метан станцията. Началният час е 09:30 ч., а любезни домакини на демонстрацията са Кооперация „СКС Раковски“.

Какво ще ви покажем?

Една от най-предпочитаните дискови брани у нас – PÖTTINGER TERRADISC, в 3 разновидности – навесна 3-метрова, прикачна сгъваема 6-метрова и прикачна сгъваема 8-метрова. Идеалният избор за всяко стопанство - бърза и качествена обработка на различни по големина площи, равномерна работна дълбочина и оптимален уплътняващ ефект за формиране на перфектно семенно легло. Компактнaта конструкция, както и агресивният ъгъл на атака на дисковете, осигуряват безопасно проникване и отлично размесване на почвата и растителните остатъци, дори и в сухо време. Късата конструкция е ключова характеристика на компактните дискови брани на Pöttinger. При Terradisc може да избирате работни дълбочини между 5 и 15 см за най-добрата обработка на почвата спрямо особеностите на конкретния терен.

Във всичко това ще се убедите на живо по време на полевата демонстрация на дисковите брани Terradisc.

Техниката на PÖTTINGER се предлага в България с пълна двегодишна гаранция от Булагро Машини АД.

Молим ви да потвърдите вашето присъствие до 25.08.2020 на регионалния ви търговски представител или на тел. 0889997726 /Ива Начева/.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.