МЕСОМАНИЯ

От 5 до 8 ноември 2014 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе 21-то издание на международната специализирана изложба МЕСОМАНИЯ.

Събитието по традиция се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България с подкрепата на Агенция Булгарреклама.

Утвърдена в годините като най-авторитетната специализирана изложба за месо, месни продукти и съпътстващи месната индустрия дейности в България, МЕСОМАНИЯ отбеляза през 2013 г. своя 20-годишен юбилей под мотото “20 ГОДИНИ СЪС СОБСТВЕНО ЛИЦЕ”.

Асоциацията на месопреработватели в България издаде АЛМАНАХ 20 години МЕСОМАНИЯ, който има за цел да покаже най-характерното за съответната година на изложението, отличените с награди фирми от конкурсите в дните на форума и друга ценна за историята на изложбата информация.

Профил на МЕСОМАНИЯ:

  • Месо и месни продукти - месни разфасовки и заготовки от мляно месо, малотрайни и трайни колбаси, сурово-сушени, сурово-пушени и трайни варено-пушени продукти и др.
  • Деликатеси
  • Адитиви
  • Машини, съоръжения, технологии и друга техника за производство, преработване, съхранение  и предлагане на продуктите
  • Хладилна и климатична техника
  • Оборудване за търговски обекти
  • Специализирано лабораторно оборудване
  • Опаковки и опаковъчни машини, устройства за маркиране и етикетиране
  • Специализирани транспортни средства
  • Специализирани подови покрития
  • Професионални почистващи системи, аксесоари,  препарати, системи за миене и хигиенно оборудване
  • Информационните технологии – решения, гарантиращи продуктовото качество и сигурността на храните, интегрирани логистични концепции и обратна проследимост според стандартите (национални и международни)

Паралелно с МЕСОМАНИЯ в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложби СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ.

Коментари (0)
Няма коментари.

Добави коментар