1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Видео указания за работа с новата географска карта в СЕУ

Видео указания за работа с новата географска карта в СЕУ

Целта е стопаните да могат да използват всички възможности, които системата позволява за ефективна и облекчена работа

С цел запознаване на земеделските стопани с новите визия и функционалности на дигиталната карта като част от Географска информационна система (ГИС), действаща в Системата за електронни услуги (СЕУ), Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) създаде видео с указания за работа с нея. Видеото е публикувано в YouTube канала на ДФЗ.
Промяната бе наложена предвид бързото развитие на технологиите в областта на електронните услуги и необходимостта ДФ „Земеделие“ да предоставя на своите кандидати най-новото и най-доброто в тази сфера.


Новата платформа ще позволи оптимизиране на съществуващите функционалности за геопространствено заявяване и добавяне на нови такива, с оглед улеснение на земеделските стопани при работата с ГИС модул в СЕУ. Целта е стопаните да могат да използват всички възможности, които системата позволява за ефективна и облекчена работа.
  Държавен фонд „Земеделие“ продължава да подобрява системите си като следи и  анализира и обратната връзка, получавана от земеделските стопани на база на техния потребителски опит при работата със СЕУ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.