1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ България работи извънредно по време на жътва

ИНТЕРАГРИ България работи извънредно по време на жътва

ИНТЕРАГРИ с извънредно работно време, дежурни сервизни екипи и спешен телефон по време на жътва

Сезонът на жътвата е един от най-важните за бизнеса на всеки зърнопроизводител. Това е и времето, в което ИНТЕРАГРИ България е на полето денонощно, наравно със своите клиенти, за да се погрижи за тяхното спокойствие и сигурност. По време на жътва комбайнът е подложен на изключително високо натоварване и машината е изложена на огромен риск от непредвидени повреди. Ако това се случи, всяка минута е от значение, защото зърното не може да чака!

Ето защо, през активния сезон за зърнопроизводителите, месеците юни и юли, ИНТЕРАГРИ България ще се погрижи за сигурността и комфорта на своите клиенти, като им осигури повече възможности за навременно сервизно обслужване и спешна поръчка на резервни части.

За да гарантира сигурността и спокойствието на своите клиенти, закупили зърнокомбайни New Holland, за периода на жътва от 15 юни до 28 юли 2024 г., базите на ИНТЕРАГРИ в градовете Стара Загора, Добрич и Русе ще работят извънредно от 8 до 20 ч. в делнични дни и от 8:30 до 17:30 ч. събота и неделя, а 24-часовата доставка на резервни части на склад е гарантирана. И тази година компанията открива специална телефонна линия за спешни обаждания на тел. 0700 46 666, като обажданията на този телефон ще бъдат обработвани приоритетно.

Екипът на ИНТЕРАГРИ благдари за доверието на всички свои клиенти!

За повече информация: 0700 46 666 и www.interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.