Агропарад на модерната земеделска техника

Агропарад на модерната и високопроизводителна земеделска техника ще проведе фирма Оптиком на 29 юли 2015 г., сряда. От 18 часа в землището на великотърновското село Поликраище ще бъдат представени над 45 машини, като програмата ще бъде съпътствана с много приятни емоции, възможност за тест-драйв, награди за гостите и изгодни сделки.

Полевите демонстрации, организирани от Оптиком, освен полезни за фермерите са и винаги особено атрактивни и се превръщат в празник на полето. Запомнящ се беше турът „Опитай силата на JCB“ през лятото на 2011 г., както и поредицата от вечерни демонстрации „Да осветим полето с JCB – лидер в иновациите“ през 2013 г. С интерес и много посетители преминаха и миналогодишните „Майски вечери близо до вас“, в които регионалните центрове на Оптиком посрещнаха и забавляваха земеделски производители от цялата страна.

В реални полеви условия по атрактивен начин ще бъдат представени пълната гама трактори McCormick, Landini, товарачи и трактори JCB, почвообработващи машини на Ovlac, Razol, Great Plains, Sky, както и сеялки Monosem, торачки Sulky и още високотехнологична универсална и специализирана техника за ефективно земеделие.

Оптиком има собствени агроцентрове в Стара Загора, Добрич, Монтана, Плевен, Павликени, Разград, Пловдив, Карнобат, Харманли и успешно продава на българския пазар агротехника от световноизвестни брандове, включително разнообразен прикачен инвентар, сервизно обслужване и резервни части.

За повече информация на www.opticom-bg.com

 

Коментари (0)
Няма коментари.

Добави коментар