Открит ден „Качествена реколта и високи добиви чрез капково напояване и дъждуване с пивоти“

На 27 август 2015 година ще се проведе открит ден – под наслов „Качествена реколта и високи добиви чрез капково напояване и дъждуване с пивоти“.

Той се организира от Аквамат 2000 ООД – компания с дългогодишен опит в проектиране, доставка и изграждане на напоителни системи (капково напояване и дъждуване) на царевица, технически култури, овощни градини, лозя и зеленчуци. Представител за България на водещи световни фирми Toro Ag САЩ – производители на продукти за капково напояване, Chamsa Испания – производители на пивоти, Mix rite – системи за прецизно торовнасяне, Dosatron- системи за прецизно торовнасяне, Drop – филтриращи системи.

Медиен партньор на събитието е АГРОМЕДИЯ ГРУП.

Полетата са засети с хибриди на Пионер Семена България ЕООД.

По време срещата ще бъдат представени постигнатите  резултати в следствие на комбинация от висока равномерност на полива, добра фертигация и качесвени хибриди. Всеки от присъстващите ще има възможност да зададе своите въпроси към специалистите на Аквамат 2000 ООД и Пионер Семена България ЕООД.

Събитието ще се проведе:

От 9:00 часа – на поле 30 дка тютюн в гр. Сливо поле община Сливо поле обл. Русе на Ка ем груп 99 ООД – опитно поле изпълнено с първата по рода си в България система за подземно капково напояване положено на 50 см. дълбочина от Аквамат 2000 ООД.

От 10:30 часа – на поле 2000 дка царевица в с. Нова Черна община Тутракан обл. Силистра на ЗП Борис Иванов - изпълнено с хибриди на Пионер семена България ЕООД и капкови маркучи от Аквамат 2000 ООД.

От 12:00 часа – на поле 500 дка царевица в с. Сокол община Главиница обл. Силистра на ЗК Сокол 92 - Тодор Стойчев – изпълнено с хибриди на Пионер семена България ЕООД и преносима система за капково напояване от Аквамат 2000 ООД.

 

Коментари (0)
Няма коментари.

Добави коментар