1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. Борса за семена и посадъчен материал

Борса за семена и посадъчен материал

На 05.02.2013г. Добрички панаир АД за XIX-ти пореден път ще открие календара на селскостопанските прояви в България със Специализираното изложение Борса за семена и посадъчен материал. Форумът ще продължи до 09.02.2013г.

През петте дни земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания 2013г.

От 1995 г. всяка годишна програма на Добрички панаир АД започва с провеждането на Борса за семена и посадъчен материал. От 1998 г. изложението се провежда под егидата на Министерството на земеделието и горите. През 2000 г. Добрички панаир стана член на Асоциацията на семепроизводителите, която избра Борсата за семена и посадъчен материал да бъде неин основен форум.

По време на Борсата за семена и посадъчен материал се връчват наградите на Добрички панаир АД "Български семепроизводител” и "Търговско представителство".

Тематиката на изложението включва семена за пролетни култури, семена за есенни култури, семена за зеленчукови култури, семена за цветя, посадъчен материал, торове, торо-почвени смески, инсектициди, хербициди, фунгициди, акарициди, биологични средства за растителна защита, парници и оранжерии и др.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.