InteliFresh 2019

На 22 февруари в Пловдив ще се проведе второто издание на InteliFresh – форумът за реализация на пресни плодове и зеленчуци, който среща производители с български и международни търговци, както и с доставчици на технологии и услуги от градината до щанда.

След успеха на миналогодишното издание – положителни отзиви от близо 200 участници и от компаниите партньори и спонсори, екипът ни е вдъхновен да предложи още по-интересна програма и повече възможности за създаване на трайни контакти. Целта ни е българските производители да намерят вдъхновение и ускорение за бизнеса си.

Второто издание на форума „InteliFresh – от градината до щанда“ отново ще срещне производителите на плодове и зеленчуци с български и международни търговци, компании за транспорт и логистика и доставчици на високотехнологични решения за селското стопанство. И тази година ще предостави изключително богата програма без аналог в събитийния агро-календар за 2019 г.
 
ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

Зала „Пълдин“ (300 места)
9.45 часа: Официално откриване, Николай Вълканов (ИнтелиАгро);
9.50 часа: Приветствие от генералния спонсор на събитието;
9.55 часа: „Световни тенденции в търсенето на плодове и зеленчуци“, Cindy van Rijswick (Rabobank, Нидерландия); 
10.30 часа: „Възможности за реализация чрез каналите на модерната търговия“ – дискусия с представители на търговските вериги в България, модератор Петър Ганев (Институт за пазарна икономика);
11.30 часа: Закриване на първата част от събитието и възможност за b2b срещи;

Работен обяд в Основен ресторант 13.00 – 14.00 часа
14.00 часа: „Как да развием износа за ЕС“, Reinoud Nuijten (Център за промоция на вноса, Кралство Нидерландия)
14.30-15.30 часа: представяне на чуждестранни търговци

Обособена b2b зона
11.30-13.00 часа: b2b срещи с български и международни търговци и доставчици
15.30-17.00 часа: b2b срещи с български и международни търговци и доставчици
Зала „Нева“ (25 места само с покани)
11.30-15.30 часа: „Как да управляваме успешен бизнес с боровинки – от производството до пазара“, бизнес среща с ограничен достъп само за производители и инвеститори с покани.

Зала „Дружба“ (70 места, свободен достъп)
11.30-13.00 часа: Панел „Високи технологии в отглеждането и заготовката на плодове и зеленчуци“ 15.30-17.00 часа: Панел „Преработка на плодове и зеленчуци“

InteliFresh се посещава от найголемите и иновативни производители на плодове и зеленчуци в страната, както и от потенциални инвеститори. Форумът е отлично място за позициониране и увеличаване пазарния ви дял.

България има дълги традиции в сектор плодове и зеленчуци като е била сред големите световни износители на продукция за прясна консумация. От създаването си ИнтелиАгро полага целенасочени усилия да възстанови позициите на българските производители чрез:

• Пазарни проучвания и анализи;

• Трансфер на технологии и know-how;

• Улавяне на световните тенденции и информиране; На 16 януари 2018 г. в Стара Загора направихме първата крачка към връщането на България на световната карта на плодовете и зеленчуците. На 21 февруари 2019 г. в Пловдив ще направим втората. За този кратък период постигнахме много, но все още се нуждаем от подкрепа. Присъединете се към нашите усилия да възродим българското земеделие.