Интерфуд и дринк

В периода 9-12 ноември 2016 г. в  Интер Експо Център - София ще се проведе специализираното изложение за храни, напитки, опаковки, машини и технологии "ИНТЕРФУД & ДРИНК"

ИНТЕРФУД & ДРИНК е водещият професионален форум на хранителната индустрия в България и едно от авторитетните събития за бранша в Югоизточна Европа. Изложбата се радва на нарастващ интерес от страна на нови изложители, колективни чуждестранни участия, търговски мисии и бизнес делегации.

В дните на изложбата български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци представят разнообразие от храни, напитки, суровини, хранителни добавки, опаковки и други. Освен богатата гама съвременни машини и технологии, адитиви, суровини и материали, в дните на изложението се провежда полезна делова програма от конференции, конкурси, презентации, семинари, делови срещи и др.

За седма поредна година ще се проведе БИО ЗОНА, която има за цел да събере заедно експерти, производители и търговци на сертифицирани био продукти, да предостави оптимални възможности за представянето на актуални новости и водещи тенденции в био индустрията.

За шеста поредна година участниците в специализирана ЗОНА “ДИЕТА & ФИТНЕС” ще демонстрират качествата на традиционни и нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.

Профил на ИНТЕРФУД И ДРИНК:

  • Храни - захарни и шоколадови изделия, растителни масла, маслини и продукти от маслини, консервирани храни и полуфабрикати, мармалади, подправки, сушени плодове, ядки, варива, деликатеси, сладолед, пресни плодове и зеленчуци, зърнени храни, мед и пчелни продукти и др.
  • Напитки – чай, кафе, разтворими напитки, минерална и изворна вода, натурални сокове, фреш напитки, алтернативи на млякото и др.
  • Хранителни добавки, адитиви, овкусители, емулсии, оцветители, стабилизатори, аромати, ингредиенти и др.
  • Машини и технологии за производство и преработка, конвектомати, средства за професионално почистване, опаковъчни машини, машини за бутилиране, системи за пречистване и преработка на питейни води, пречистване на природни, процесни и отпадъчни води и др.
  • Складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика
  • Опаковки – пластмасови каси, кутии, палети, опаковки, хартиени пликове, самозалепващи етикети и др.
  • Специализирани транспортни средства
  • Специализирани печатни и електронни издания

Паралелно с ИНТЕРФУД & ДРИНК в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и СИХРЕ.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.