Наслука - лов, риболов, спорт

Изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ се организира съвместно от Интер Експо Център ЕООД и „Лов и риболов“ ООД. На него ще бъдат представени най-новите продукти на световни производители на стоки за лов, риболов, спорт и туризъм. Изложението е привлекателно за всеки, който се интересува от лов и риболов и търси оригинални идеи за свободното си време и за своето хоби. За да бъде полезно на ловците, есенното издание на изложбата се провежда преди началото на ловния сезон за едър дивеч. Посетителите могат да договорят изгодни цени за риболовни стоки, оръжие, боеприпаси и всичко, което им е необходимо. Компетентните съвети, свързани с придобиването на най-подходящото оборудване за любимото хоби ще са както винаги безплатни.

Специални цени и награди очакват ловците, риболовците и любителите на екстремните спортове, които посетят „Наслука- лов, риболов, спорт“ от 24 до 27 септември в Интер Експо Център. Атрактивните оферти и намаления, които достигат до 30% ще важат само за периода на специализираната изложба. Само срещу 3 лева вход ще успеете да подновите гардероба и снараженията си за любимото хоби на по-добри цени.

Нови хитови продукти на пазара с до 30% по-ниски цени ще предложат от VIP Оръжейни комплекси, съобщи Цветелина Рашкова от компанията. Топ офертите ще важат за пушки и карабини от серията BENELLI, за бинокли, далекомери и патрони. Компанията ще представи специалните намаления в луксозна брошура само по време на изложението.

Работно време на изложбата:
24 - 26 септември 10.00 - 19.00 ч.
27 септември 10.00 - 17.00 ч.Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.