Продекспо - новости в хранително-вкусовата промишленост

Производители на хлебни изделия, на закуски и сладкиши, ресторантьори, представители на хранително-вкусовата промишленост, консултанти и много други специалисти от бранша ще събере изложението за храни и напитки Продекспо, което ще се проведе от 7-ми до 11-ти февруари 2011 година в Москва. На експото ще бъдат представени месо, месни продукти и ястия, риба и морски дарове, мляко и млечни продукти, сирена, подправки, растителни мазнини, хлебни и сладкарски изделия, всевъзможни видове чай, кафе, консервирани храни, сосове, кетчуп, продукти за ресторанти, замразени храни, сокове, минерална вода, безалкохолни напитки, плодове, зеленчуци, алкохолни напитки, тютюн, пури, цигари, хладилно и складово оборудване, оборудване за бързо хранене, кафе-машини и още много други.

Освен за производителите, изложението ще е от ползва също за управители на складове и магазини, диетолози, технолози на хранителната промишленост, дизайнери, инженери, Е-търговци, както и за мениджъри на кетърингови фирми и всички останали, които имат отношение към хранително-вкусовата промишленост, разбира се, не на последно място – и за самите потребители.

Да се увеличи производството на висококачествени храни и напитки, да бъдат повишени изискванията за по-добро качество на продуктите и потребителите да могат действително да се радват на това качество. Това са целите, които са си поставили организаторите на изложението. Освен представянето на новостите в хранителната промишленост, тук ще бъдат видени и най-модерна техника и материали за опаковане на хранителни продукти в рамките на Салона за помощно оборудване, опаковане и услуги.

Мястото на изложението е Expocentre Fairgrounds в руската столица.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.