1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Семинари
  4. EURO GRAIN HUB Exchange & Forum

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum

Стартираха регистрациите за най-голямото европейско пролетно събитие на зърнения пазар. EURO GRAIN HUB Exchange & Forum - Букурещ 2023 ще бъде чудесна възможност за фермери, търговци, доставчици на суровини, брокери, животновъди, производители на зърно и фуражи, логистични фирми и други професионалисти от зърнената индустрия от Европа да се съберат и да обсъдят глобалните и регионални тенденции в агробизнеса. Освен изложение с щандове на водещи зърнени компании, програмата ще включва и конферентна част с участието на ключови лектори, разделени в няколко панелни дискусии, посветени на проблемите и тенденциите на зърнените пазари. Разбира се, посетителите на събитието ще имат чудесна възможност за осъществяване на контакти, срещайки се с най-добрите експерти в областта.

Можете да се регистрирате оттук 

Конферентната част (зърненият форум) ще включва дискусии по теми като световната търговия със стоки, износ на зърно от страните от Централна и Източна Европа (Румъния, Украйна, България, Унгария, Сърбия и други), логистика и много други, като предстои да бъдат обявени и няколко работни семинари и обучения като паралелна програма.

 Повече за мястото на събитието: JW Marriott Bucharest Grand hotel  

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum 2023 ще се проведе в бизнес и конферентен хотел JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Петзвездният JW Marriott Bucharest осигурява най-престижните пространства за събития, изложения и конференции в Букурещ. Високото технологично оборудване и луксозната и стилна обстановка насърчават участниците в събитието да комуникират помежду си, да изграждат нови контакти с колеги и партньори и да откриват нови бизнес възможности.

AgroPortal, като съорганизатор на събитието, ви приветстваме с добре дошли на това вълнуващо събитие, като очакваме с нетърпение заедно да научим за най-новите развития в света на агробизнеса и да комуникираме с колеги и партньори.

Участвайте! 

Имате въпроси за участието на Вашата компания?

Не се колебайте да се свържете с нас: registrations@eurograinevents.com 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.