Начини за увеличаване на доходността от рапичното производство

Монсанто, световният лидер в растителната генетика и селекция, организира серия от семинари, посветени на отглеждането на рапицата и начините за увеличаване на доходността от културата. В продължение на една седмица – от 18 до 22 май, специалисти от Монсанто България ще се срещат със земеделски производители в различни региони на страната. Началото на семинарите е от 11:30 часа.

В понеделник – 18 май, семинарът ще бъде в к.к. Старозагорски минерални бани, хотел Калиста, с гост лектор Георги Димов от фирма Геокар, след което ще има посещение на опитно поле в землището на с. Караново, където е заложена селекцията ДЕКАЛБ.

Във вторник – 19 май, семинарът ще се състои в гр. Карнобат в спа хотел Парк. Гост лектор ще бъде Николай Димов от фирма Агролес-Димов, като след лекцията е предвидено посещение на опитно поле.

В сряда – 20 май, семинарът ще гостува в к.к. Албена, хотел Фламинго, с гост лектор Иван Балабанов от фирма Добруджа Експорт- Георги Балабанов.

В четвъртък – 21 май, екипът на Монсанто България ще бъде в с. Островче, в хотелски комплекс Островче, а в петък – 22 май, в гр. Плевен, в хотел Кайлъка.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.