Пресконференция на тема „Състояние на образованието по предприемачество и иновативни предприемачески стратегии в агросектора“

На 19 ноември (сряда) от 11:00 часа в betahaus, ул. „Крум Попов“ №58, гр. София ще се проведе пресконференция на тема „Състояние на образованието по предприемачество и иновативни предприемачески стратегии в агросектора“. Събитието се организира по проект „Иновативни предприемачески инициативи чрез транснационално партньорство България - Гърция”, осъществяван от Център за предприемачество и управленско развитие – България (CEED България).

В рамките на проекта се проведе Академия по предприемачество, където участниците бяха обучавани по специална програма, разработена в рамките на проекта от предприемачи в областта на агробизнеса и експерти в сферата на образованието. Партньор в създаването на програмата и провеждането на академията е American Farm School към колежа Perrotis в Гърция, който има опит в образованието и обучението по предприемачество конкретно в областта на селското стопанство. На пресконференцията ще бъдат представени резултатите от проведените обучения и нагласите на бъдещите предприемачи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.