Листни торове за максимални резултати

Лебозол България в партньорство с ИМБО ООД

„Приложение на торовете Лебозол за максимални резултати на Вашите полета“- това беше  темата на поредния обучителен семинар, който организира фирма Лебозол България. Работната среща се проведе в землището на гр. Раковски, с участието на земеделски производители от асоциацията на зърнопроизводителите в Пловдив, и имаше няколко акцента: Технологични решения при есенните култури, успешно земеделие в условията на стрес, както и представянето на най-новите продукти с марката Лебозол за предстоящия сезон.

Управителят на Лебозол България Хусейн Ахриев приветства гостите и с красноречива презентация изтъкна ползите от листните торове Лебозол, както и мисията на екипа да търси заедно със земеделците най-ефикасните решения за техните култури. Агрономът Петър Бонев презентира топ продуктите в портфолиото на компанията за предстоящите есенни пръскания при пшеница, ечемик и рапица.

По време на презентацията бяха представени и най-новите продукти с марката Лебозол. Сред тях са Силиций, Фрут Микс СК, Квадро МаксС СК, както и иновацията Червено за разграждане на растителните остатъци на полето. Едно от последните предложения на Лебозол е и Лимонена киселина, която намалява pH - стойностите на буферите на водата за пръскане. Всички тези продукти надграждат портфолиото на Лебозол и дават още по-сигурни решения за фермерите в стремежа им за повече и по-качествена реколта.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.