Почвено плодородие с продукти от Green Ground

Торове ЕkoDarPol и иновативен немски тор завладяват пазара

Интересни продукти за хранене на растенията предложи на АГРА младата компания Green Ground. Това са над 30 иновативни продукта – торове и почвени подобрители, посочи Борислав Рангелов, управител на фирмата.

Humus Aktiv е продукт на полската компания Ekodarpol, който съдържа 90% органични вещества, положителни микроорганизми и гъби, глинести минерали, хранителни микро- и макроелементи.
Plonar Aktiv е другият високоефективен органичен гранулиран тор на полската компания, който подобрява почвената структура, задържа хранителните вещества и намалява необходимостта от влагане на минерални торове до 50%. Освен това подпомага растежа на кореновата система за по-добро изхранване на растението.

Освен на Ekodarpol българската фирма Green Ground е представител и на немската фирма B+H Solutions GmbH, която предлага продукти на база нанотехнологии. Основният им продукт е AgroArgentum със съдържание на сребърни частици, който увеличава имунитета на растенията, като убива бактериите и има фунгицидно действие.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.