Търсене
  1. Начало
  2. Етикет
  3. ek

Етикет: ЕК

Нов сорт зеле посреща повишаващите се изисквания към есенната реколта
Новини Растениевъдство

Нов сорт зеле посреща повишаващите се изисквания към есенната ролта

Площите намаляват, цените растат, а продукцията трябва да отговаря на редица критерии, за да изпълни основното предназначение на тази култура – производството на кисело зеле за туршии и сарми
Заместник-министърът на земеделието Бурджев подписа договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.
Новини Аквакултури

Заместник-министърът на земеделието Бурджев подписа договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.

Реализацията на протите ще доведе до оптимизация на производствените разходи, което ще повиши конкурентоспособността на фирмите
Започва Европейска гражданска инициатива Европа без ценни кожи
Новини Животновъдство

Започва Европейска гражданска инициатива “Европа без ценни кожи”

Призивът за прратяване на отглеждането на животни за кожи в ЕС от съображения, свързани с хуманното отношение към животните, общественото здраве и етичните съображения, беше подкрепен от общо дванадесет държави членки по време на обсъждането, в т.ч. и от България
EIT Food-Хъб България проведе кръгла маса на тема Въздействието на емисиите на парникови газове върху селското стопанство и хранително-вкусовия сектор
Новини Наука и образование

EIT Food-Хъб България проведе кръгла маса на тема „Въздействието на емисиите на парникови газове върху селското стопанство и хранително-вкусовия стор“

Представени бяха дигитални технологии в сферата на изкуствения интелт в растителното производство за адресиране на климатичните промени

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност