Етикет: промоционални програми
Публикуваният в Брюксел доклад прави равносметка на програмата за промотиране на селскостопански продукти и храни
Интервюта
ОСП от полза за всички нас
Промоционалните програми са възможност да запознаем потребителите в трети страни с качествата на българското овче месо и сирене
Симеон Караколев, съпредседател на НОКА
Видеа
ОСП от полза за всички нас
Промоционалните програми на ЕС - шанс за намирането на нови пазари на български хранителни продукти
Рекламата на качествени вина и храни - с важен принос за подобряване на конкурентоспособността и потреблението им в Европа и в трети страни
Новини
Институции
Изтича срокът за прием по промоционалните програми за земеделски и хранителни продукти
Програмите се финансират със средства на Европейската комисия
Крайният срок за подаване на предложенията е до 28 февруари 2015г.
Европейският съюз ще покрива до 50% от разходите
До момента България е изпълнила две и девет са в процес на изпълнение
Целта е документът да се приведе в съответствие с европейската регламентация в тази област
Плащанията са междинни и се разпределят между четири асоциации
Новини
Институции
Заложено е финансирането от ЕС за национални и мултинационални програми да бъде до 75%
Съветът по земеделие и рибарство обсъди увеличаването
Новини
Храни, Напитки, Здраве
Схемата „” подпомага вливането на европейски средства в българското земеделие
ЕК предоставя приблизително 55 млн. евро годишно в подкрепа на кампании за насърчаване на земеделски продукти
Те са на обща стойност 32 млн. евро
Специален гост на събитието ще бъде Джордж Малиарис от Главна дирекция „Земеделие” към ЕК
Зам.-министър д-р Цветан Димитров ще открие събитието утре, 18 януари
Събитието ще се състои на 18 януари в София
Средствата са изплатени по програмата „Европейско сирене, моля”
Средствата са изплатени по програмата „Европейско сирене, моля”
Предложенията се подават в срок до 30 септември 2012 година
Срокът за прием бе до 31 март 2011 г.
Могат да подават за дейности по предоставяне на информация или насърчаване разпространението на земеделски и хранителни продукти