Търсене
  1. Начало
  2. Етикет
  3. vkus

Етикет: вкус

ЕК дава старт на Обсерваторията на агрохранителната верига
Новини Институции

ЕК дава старт на Обсерваторията на агрохранителната верига

Представители ще имат и организации, действащи на различни етапи от веригата - от земеделски стопани, доставчици на суровини, хранително-овата промишленост, търговци, до транспорт, логистика, търговия на дребно и потребители
Дни на местните вина в Ямбол се организират за пръв път в навечерието на Трифон Зарезан
Новини Производство и преработка

„Дни на местните вина в Ямбол“ се организират за пръв път в навечерието на Трифон Зарезан

Новата инициатива ще даде по-добра видимост и разпознаваемост на виното от Ямболско в навечерието на Празниците на лозаря, на виното и на влюбените
Министър Вътев се срещна с посланика на Япония в България Н. Пр. Хисаши Мичигами
Новини Институции

Министър Вътев се срещна с посланика на Япония в България Н. Пр. Хисаши Мичигами

Н. Пр. Хисаши Мичигами информира за установените контакти между японските и българските университети, които обучават студенти в областта на селското стопанство и хранително-овата промишленост
Министър Кирил Вътев ще открие Международните хранителни изложения - Месомания, Пътят на млякото, Булпек, Интерфуд & дринк и Wine&Spirits Show
Новини Производство и преработка

Министър Кирил Вътев ще открие Международните хранителни изложения - Месомания, Пътят на млякото, Булпек, Интерфуд & дринк и Wine&Spirits Show

Над 460 български и чуждестранни фирми от целия хранително-ов сектор ще се включат в изложенията
В сряда, 5 октомври, стартират бизнес изложенията за хранително-вкусовия сектор и бранша на печата и рекламата
Новини Любопитно

В сряда, 5 октомври, стартират бизнес изложенията за хранително-овия сектор и бранша на печата и рекламата

Очаква се министърът на земеделието Явор Гечев да открие международните формати, събиращи компании от три континента в Интер Експо Център
EIT Food-Хъб България проведе кръгла маса на тема Въздействието на емисиите на парникови газове върху селското стопанство и хранително-вкусовия сектор
Новини Наука и образование

EIT Food-Хъб България проведе кръгла маса на тема „Въздействието на емисиите на парникови газове върху селското стопанство и хранително-овия сектор“

Представени бяха дигитални технологии в сферата на изкуствения интелект в растителното производство за адресиране на климатичните промени

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност