Траяна Био Кънсълтънси ЕООД

Лице за контакт: Добрин Янакиев
Адрес: гр. София
Телефон: + 359 87 820 5178
E-mail: trayanabio @ gmail.com
Интернет страница: http://trayanabio.com/

 

Ако вие сте производител или сте решили да се занимавате сериозно с биологично земеделие, ние бихме могли да ви предложим компетентни съвети, които да ви лишат от много заблуди, грешни ходове, както и от ненужни притеснения

Основната дейност на „Траяна Био Кънсълтънси” е свързана с развитие и подпомагане на органичното земеделие в България. Екипът на фирмата е заинтересован в България да се произвеждат качествени био прoдукти, които да бъдат конкурентоспособни на все по-бързо и мащабно развиващия се международен пазар за органични храни. Наши партньори в тази област са световноизвестни и утвърдени холандски и американски фирми - едни от пионерите на световния пазар.

Съществуват няколко причини, които ни накараха да се заемем с тази инициатива.

Преди всичко това е грижа за природата, която е нашия единствен дом и жизнена среда. Основата на органичното земеделие са практики, които имат за цел да подпомогнат природата, да изградят трайни и устойчиви вътре и между видови връзки, да намалят до край влиянието на изкуствено синтезирани химикали, да ограничат загубата на естествено плодородни почви и в крайна сметка да запазят живота

Следващият ни стремеж е това, в максимална степен да сме от полза на най-важните хора за земеделието, а именно фермерите, които правилно да възприемат идеята за една биологична ферма. Техният труд е най-тежък и отговорен, затова ние искаме да сме сигурни, че те няма да бъдат подведени от някой, който би използвал тяхната несигурност и колебание за собствена изгода. Ние искаме те да имат някой, на когото да могат да се доверят, за да вървят напред.

Третата причина това сме самите ние хората. Всички ние зависим от храната, защото тя поддържа живота. В днешно време храната, която консумираме е малко или много „отровена”, а чистата, с високо качество храна е ключ към добро здраве и живот. Органичното земеделие ни дава точно тази храна.

Разбира се, има още много причини и предимства от това да изберем органичният подход и био продуктите, но засега започнем с тези три.

Ако вие сте производител или сте решили да се занимавате сериозно с биологично земеделие, ние бихме могли да ви предложим компетентни съвети, които да ви лишат от много заблуди, грешни ходове, както и от ненужни притеснения. Това, което търсим ние, е вашата биологично чиста продукция, чието гарантирано качество да постигнем заедно.

Пожелаваме ви успех, а защо не и до скоро!

! Съобщи за неточности в данните на фирмата !