Списание "Хранителна индустрия и търговия"

Лице за контакт: Анета Рангелова - изпълнителен директор
Адрес: 1111 София
ул. “Николай Коперник” № 44

Телефон: 02/973 32 52
E-mail: hit@megalan.bg
Интернет страница: http://www.businessmagazine.hit.bg

 

Всички новости и тенденции в съвременната хранителна индустрия

Сп. “ХИ&Т” – “Хранителна индустрия и търговия”

“HI&T” – “Food industry and trade”

 

Списание “ХИ&Т” (“Хранителна индустрия и търговия”) е специализирано бизнес-издание за храни, напитки, световни изложения, опаковъчна техника, оборудване и инвестиции в този сектор. На медийния пазар е от 9 години. То е вашият консултант в света на съвременните индустриални технологии, нови продукти и тенденции, модерен дизайн. Предоставя богата информация и възможности за бизнес-контакти с български фирми, чуждестранни търговски представителства, институции, браншови съюзи, вериги магазини, заведения за бързо хранене, ресторанти и хотели.

 

ИК “РАН-Р” ЕООД е издател и на специализираните каталози “Опаковъчните фирми в България”, “Адитиви за хранителната индустрия”, “Оборудване за хотели, ресторанти и офиси”, “Оборудване за хранителната индустрия” и “Иновации за хранителната индустрия”.

 

Перфектната информираност, насочване към бъдещите тенденции и добър дизайн са нашите предимства пред конкуренцията и задължение № 1 пред читателите. ЦЕЛТА НИ Е ГЪВКАВО ДА ИЗПРЕВАРИМ ОЧАКВАНИЯТА КЪМ НАС ДНЕС, ЗА ДА БЪДЕМ АКТУАЛНИ В БЪДЕЩЕ! Ние пестим Вашето време и необходимостта да се абонирате за няколко издания, съчетавайки професионалната тематика с основните маркиращи линии.

! Съобщи за неточности в данните на фирмата !