Търсене
  1. Начало
  2. Фирми
  3. Образование и наука
  4. МИКРОСИСТ ЕООД

МИКРОСИСТ ЕООД

Адрес: Пловдив - 4002, ул. “Мургаш” № 4;
Телефон: 032 / 642 519, 649 725, 640 446; факс 032 / 640 446
E-mail: info@microsyst.net
Интернет страница: http://www.microsyst.net

 

Производство на индустриална и лабораторна техника

МИКРОСИСТ произвежда богата гама контролно-измервателна техника за управление на процесите в хранително-вкусовата промишленост :

- сензори, трансмитери, процес-индикатори, контролери за:
    - температура, рН, влага на въздух, влага на материали, налягане, разход, тегло ниво, и др.
    - специализирани контролери и системи за управление:
сушилни за дървесина, сушилни за тютюн, термоконтрол в силози, пещи за керамика, климатизация, соларни станции, управление на пакетиращи машини, управление на теглодозиращи системи,

- преносими и лабораторни уреди за:

     - рН, температура, влага на въздух, влага на материали
- броячи, таймери, разходомери
- калибратори:

многофункционални и специализирани системи за анализ на пастьоризационните единици в пивопроизводството  системи за контрол и архив на процесите в ХВП – млечна, консервна и др.
 - инженеринг на системи за пречистване на отпадни води и др.

Във връзка с въвеждането на европейските стандарти за суровини и продукти МИКРОСИСТ предлага:

ИНФОРМАЦИОННО-АРХИВИРАЩИ СИСТЕМИ – мрежови и с безжично предаване на данни, преносими архиватори, намиращи приложение във всички направления на хранително-вкусовата промишленост и търговията с хранителни продукти.

МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ
Управление и архив на:
- Централни измиващи системи (CIP),
- Пастьоризатори, изпарващи агрегати, сиреноизготвители, сиренарски вани, термостатни камери, заквасочници и др.
- Измерване и архив на количество мляко

КОНСЕРВНА ПРОМИШЛЕНОСТ
Архив на стерилизация с автоматично изчисление на F-ефект

МЕСНА И РИБНА ПРОМИШЛЕНОСТ

Архив на температура и влага на въздух:
- В работни помещения, при машинна обработка, при обжарване, в сушилни камери и др.
ЗА ВСИЧКИ ОТРАСЛИ НА ХВП И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
 Контрол на съхранение:
- Складови помещения, хладилни витрини за охлаждане и замразяване.
Контрол при транспортиране на продукция:
- Хладилни камиони.

ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО
- Специализирани контролери за управление на фурни и тунелни пещи,
- Управление на време на изпичане
- Управление на температура и влага на въздух във
втасални камери, пруфери
- Система за управление на подгряването и дозирането на вода при смесването на вода и брашно
- и други

! Съобщи за неточности в данните на фирмата !

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност