Адрес: Пловдив - 4002, ул. “Мургаш” № 4;
Телефон: 032 / 642 519, 649 725, 640 446; факс 032 / 640 446
E-mail: info@microsyst.net
Интернет страница: http://www.microsyst.net
Производство на индустриална и лабораторна техника
МИКРОСИСТ произвежда богата гама контролно-измервателна техника за управление на процесите в хранително-вкусовата промишленост :
- сензори, трансмитери, процес-индикатори, контролери за:
- температура, рН, влага на въздух, влага на материали, налягане, разход, тегло ниво, и др.
- специализирани контролери и системи за управление:
сушилни за дървесина, сушилни за тютюн, термоконтрол в силози, пещи за керамика, климатизация, соларни станции, управление на пакетиращи машини, управление на теглодозиращи системи,
- преносими и лабораторни уреди за:
- рН, температура, влага на въздух, влага на материали
- броячи, таймери, разходомери
- калибратори:
многофункционални и специализирани системи за анализ на пастьоризационните единици в пивопроизводството системи за контрол и архив на процесите в ХВП – млечна, консервна и др.
- инженеринг на системи за пречистване на отпадни води и др.
Във връзка с въвеждането на европейските стандарти за суровини и продукти МИКРОСИСТ предлага:
ИНФОРМАЦИОННО-АРХИВИРАЩИ СИСТЕМИ – мрежови и с безжично предаване на данни, преносими архиватори, намиращи приложение във всички направления на хранително-вкусовата промишленост и търговията с хранителни продукти.
МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ
Управление и архив на:
- Централни измиващи системи (CIP),
- Пастьоризатори, изпарващи агрегати, сиреноизготвители, сиренарски вани, термостатни камери, заквасочници и др.
- Измерване и архив на количество мляко
КОНСЕРВНА ПРОМИШЛЕНОСТ
Архив на стерилизация с автоматично изчисление на F-ефект
МЕСНА И РИБНА ПРОМИШЛЕНОСТ
Архив на температура и влага на въздух:
- В работни помещения, при машинна обработка, при обжарване, в сушилни камери и др.
ЗА ВСИЧКИ ОТРАСЛИ НА ХВП И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
Контрол на съхранение:
- Складови помещения, хладилни витрини за охлаждане и замразяване.
Контрол при транспортиране на продукция:
- Хладилни камиони.
ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО
- Специализирани контролери за управление на фурни и тунелни пещи,
- Управление на време на изпичане
- Управление на температура и влага на въздух във
втасални камери, пруфери
- Система за управление на подгряването и дозирането на вода при смесването на вода и брашно
- и други