Услуги

post-image Услуги

Кооперация СиС Кооп

Кооперация Сис Кооп предлага земеделски кредити на членовете си, съобразени с нуждите и възможностите на земеделският производител и животновъд. Вие ще получите коректно обслужване и консултация относно желания от Вас кредит на територията на цялата стран
post-image Услуги

МАКС АГРО

МАКС Агро е интегрирана бизнес информационна система за управление на бизнеса от клас ERP. Софтуерната система е създадена да отговаря изцяло на специфичните нужди на българския агробизнес.
С МАКС Агро постига максимална ефективност чрез обхващане
post-image Услуги

АГРО ФЛОТ

За вас, фирми от агробизнеса, МикроАкаунт създаде АГРО ФЛОТ, специализиран софтуер за управление на автопарка от земеделска техника.
post-image Услуги

АГРО ОФИС ПРО

За фирмите от сферата на агробизнеса МикроАкаунт ЕООД създаде АГРО ОФИС ПРО, професионален софтуер за арендни и наемни договори и изчисляване на рента.
post-image Услуги

EU Consult

ИЮ Консулт (ЕU Consult) e сред първите компании в България, специализирана в подготовка и управление на проекти за безвъзмездно финансиране от националните и европейски фондове.
Ние залагаме на високо качество на предлаганите услуги, с фокус върху
post-image Услуги

Йовита НИС ЕООД

Йовита НИС ЕООД - купува и продава земеделска земя в областите Стара Загора, Сливен, Ямбол и Хасково
post-image Услуги

Национална агенция за недвижими имоти

Една от водещите фирми за недвижими имоти в България. Оферираме над 40 000 имоти за продажба и под наем в цялата страна. Извършваме дейности във всички сегменти на пазара, предлагайки много голям избор от жилилищни, бизнес и градски имоти.
post-image Услуги

МиркоАкаунт

За фирмите от сферата на агробизнеса МикроАкаунт ЕООД създаде АГРО ОФИС, специализиран софтуер за арендни договори и изплащане на рента.
post-image Услуги

Мотокар Сервиз ООД

Фирмата е официален дистрибутор на Linde MH за България. Предлага нови, рециклирани и употребявани мотокари, газокари, електрокари, складова техника, ричтраци, стакери и контейнеровози Линде. Осигурен сервиз, резервни части на склад.
post-image Услуги

МДВ логистик ООД

Международен транспорт и спедиция. Групажни превози от страните в Европейския съюз и Турция до България. Ежеседмична групажна линия от Италия. Транспорт на комплектни товари от/за България. Склад в София. Вътрешна дистрибуция.