Най-силната ни стратегия са иновациите

Снимка:

Андреас Клаузер, президент на Case IH

-Г-н Клаузер, можем ли да разглеждаме България като пазар за агротехника с добър потенциал?

Искам да подчертая важността на българския пазар за Case IH. Ние създадохме много добра мрежа заедно с Тайтън Машинъри. Има възможност за растеж на българския пазар и съм тук, за да разговарям с екипа и да видим от каква по-нататъшна подкрепа се нуждаят. Имаме правилните продукти, но има какво да се желае по отношение на продажбите и сервизното обслужване.

-Доколко важен за тази цел е добрият екип?

Имахме много добра дискусия с екипа на Тайтън Машинъри България, те са професионалисти, млади, мотивирани и могат да се борят за пазара. Напълно съм убеден, че ще бъдат още по-успешни в бъдеще.

-Какви са Вашите бизнес приоритети за България в краткосрочен план?

Ние трябва да повишим пазарния си дял при комбайните Axial Flow, също така и в по-високия мощностен диапазон на тракторите като Quadtrac и Magnum. Българските фермери са много професионални, знаят как да правят земеделие и в бъдеще ще бъдат още по-успешни, подобрявайки продуктивността си с машините на Case IH.
Към момента Case IH е в Топ 2 на водещите компании в света в производството на земеделска техника.

-Кое прави една компания, като Вашата, водеща в световен мащаб?

Една от най-силните стратегии на Case IH за покоряване на пазарите са иновациите.
На предстоящото изложение Eima 2016 ще представим нашия нов Optum трактор, който е силният помощник за тежки натоварвания.

Luxxum е най-новото попълнение в продуктовата ни гама. Тракторът отговаря на всички изисквания и желания на клиентите.

Най-новата разработка на Case IH, лансирана засега само в САЩ, е първият автономен трактор, който в следващите години ще намери своето място на пазара. Той е напълно автоматичен. Причината за създаването му е, че в земеделието има все по-малко обучени оператори за управление на машините.

-Какво бихте пожелали на българския си партньор в лицето на Тайтън Машинъри България?

Много успехи, както и много доволни клиенти. Пожелавам им да се борят, да не се страхуват от конкуренцията, защото по много показатели ние сме по-добри от нея.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.