1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Фирма Екофол с приз за иновация на Агра 2016

Фирма Екофол с приз за иновация на Агра 2016

Наградата е за най-новият продукт на компанията - течен биостимулатор IMPULS

Българският производител на течни торове-фирма Екофол АД получи поредното признание за труда си. На тазгодишното изложение Агра 2016 компанията спечели награда в категорията иновативен продукт. Това е най-новата разработка на Екофол-течният биостимулатор Impuls от продуктовата линия Amino Expert. Impuls е уникална комбинация от изцяло хелатизирани микроелементи, свободни аминокиселини, фитохормони, органични вещества и витамини, прилепители от олигопептиден тип и естествен омокрител, и е подходящ за всички култури. Наградата беше връчена на изпълнителния директор на Екофол - Татяна Михайлова, която не пропусна да благодари на целия си екип за професионалното отношение и вниманието към всеки един земеделски производител.

Другите продукти от линията Amino Expert са органичният течен тор Baza, с активни аминокиселини и Fix - прилепител и омокрител.

На специализираното изложение Агра 2016 в Пловдив Екофол представя и пълната гама от своите течни торове Лактофол, които са добре приети от фермерите у нас.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.