1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Ариста с полезни решения за картофопроизводителите

Ариста с полезни решения за картофопроизводителите

Ефикасни ПРЗ и биостимулатори

Ефикасни растителнозащитни решения за картофопроизводителите Ариста ЛайфСайънс представи на среща в Кюстендил. Препаратите на компанията са добре разпознаваеми и предпочитани в борбата с болестите и неприятелите по растенията.

Картофопроизводителите могат да избират сред широка гама хербициди, фунгициди, инсектициди и растежни регулатори, за да си гарантират отлична реколта.

„Сред най-известните ни фунгициди при картофа - това е Проксанил за защита от мана. Той действа, както от листата към корена, така и през корена към върха на листата. По този начин маната се унищожава безкомпромисно. Имаме и контактен фунгицид Банко за мана“, заяви Христо Атанасов.

Най-голямо доказателство за достойнствата на продуктите са доволните земеделски стопани, които от години се доверяват на Ариста ЛайфСайънс. Сред тях е и председателят на Националната асоциация на картофопроизводителите в България Тодор Джиков.

„Хербицидът, който използвам от Ариста, е Селект. Това им е флагманът при хербицидите. Изключителен сериозен и ефективен при борба с плевелите, които нанасят икономически вреди на картофите“, сподели Джиков.

Когато избираме продуктите на Ариста ЛайфСайънс, ние избираме високо качество, сигурност и успех.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.