"Напоителни системи" ЕАД организира конкурс за фотография, плакат или рисунка на тема "Водата е за всички"

На 22 март с богата забавна програма ще бъде отбелязан "Световния ден на водата"

По повод 22 март „Световен ден на водата”, „Напоителни системи” ЕАД организира традиционния си конкурс за фотография, плакат или рисунка на тема „Водата е за всички”.  Участниците са разделени в две възрастови категории до 11 години и от 12 до 19 години. Конкурсът е на териториален принцип и се организира от клоновете на дружеството: клон „София”, клон „Черно море” в град Варна, клон „Средна Тунджа” в град Сливен, клон „Марица” в град Пловдив, клон „Мизия” в град Враца, клон „Тополница” в град Пазарджик, клон „Шумен” и клон „Долен Дунав” в град Русе.

Няма ограничения относно техниката на изработка на творбите. Задължително изискване е да са свързани с темата на конкурса. Всеки желаещ може да участва само с една творба - фотография, плакат или рисунка. Специално сформирани комисии ще оценят и класират трите най-добри творби във всяка от двете възрастовите категории, на териториален принцип.

На 22 март с богата забавна програма ще бъде отбелязан „Световния ден на водата” и ще бъдат обявени победителите в конкурса. Класираните на първите три места в двете категории ще получат почетни статуетки, както и награди, с помощта  на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изкуство. За всички участници ще има поощрителни награди.

Рисунките на победителите ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2020 година. 

Подробности за конкурса можете да видите на сайта на дружеството www.nps.bg

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.