1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Среща-дискусия „Здравословни храни на българския пазар”

Среща-дискусия „Здравословни храни на българския пазар”

Представители на Агенцията по безопасност на храните участват във форума

Д-р Камен Николов, директор на Дирекция „Управление на качеството“ към Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ), както и експертите инж. Атанас Дробенов, инж. Атанас Босев и инж. Радослава Петкова участват в среща-дискусия „Здравословни храни на българския пазар”, която се провежда днес в Интер Експо Център, зала „Mусала”. Това съобщиха от пресцентъра на агенцията.

Заедно с представители от бизнеса – производители и вносители и търговски вериги, контролните органи обсъждат добрите търговски и производствени практики в сферата на хлебарството, сладкарството и месопреработването. Коментират се и проблемите, предимствата и качеството на произвежданите продукти и предоставяните стоки и услуги на българския пазар.

„Здравословни храни на българския пазар” се провежда в рамките на международни специализираните изложения: Интерфуд & Дринк“, „Месомания“, „Светът на млякото“, „Булпек“ и „Салон на виното”, които се провеждат от 7 до 10 ноември 2012 година в Интер Експо Център, град София.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.