1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Традиционното изложение "Винария" ще отвори врати днес в Пловдив

Традиционното изложение "Винария" ще отвори врати днес в Пловдив

Над 15 хиляди са очакваните от организаторите посетители на тазгодишното издание

Традиционното изложение "Винария" ще отвори врати днес в Пловдив за пръв път през април, съобщиха организаторите. Събитието се провежда до 6 април в сградата на Международен панаир Пловдив. Над 15 хиляди са очакваните от организаторите посетители на тазгодишното издание на изложението. По традиция в него участват както български, така и чуждестранни изби.

Ценителите на виното могат да научат още тайни за него в блицкурс за начинаещи "Магията на дегустацията" на известния италиански сомелиер  Маурицио Ферери. Неговите умения ще са полезни и на ресторантьори, които искат да  предлагат качествени напитки. Цената на билета  е 10 лева.

Посетителите на "Винария 2013" могат да опитат еликсирите, наградени в Международния конкурс за вина и спиртни напитки, да видят новите колекции на български и чуждестранни производители. Водещи компании от 13 държави предлагат технологии, машини, оборудване и материали за лозарството и винарството.

Палатите ще бъдат отворени всеки ден от 9 до 18 ч., на 6 април – до 14 часа. Билетът струва 3 лева, а за ученици, пенсионери и инвалиди – 2 лева.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.