1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Министър Мехмед Дикме ще се срещне в Криводол с кметове на десет врачански общини

Министър Мехмед Дикме ще се срещне в Криводол с кметове на десет врачански общини

 

Министър Мехмед Дикме ще посети в понеделник община Криводол, където на среща с кметове на 10 общини от Врачанския регион ще обсъди договореностите постигнати между България и Европейския съюз по глава "Земеделие" и параметрите на Общата селскостопанска политика.

Дискусията ще се проведе в 15.00 часа на в 4-и октомври в сградата на Община Криводол, Врачанска област.

В срещата ще вземат участие и земеделски стопани, арендатори и фермери от региона, които ще имат възможността да отправят своите въпроси към министър Дикме и да обсъдят заедно с него перспективите пред аграрния отрасъл, свързани с процеса на присъединяване на България към ЕС.

По-рано през деня – около 10 часа, в сградата на Община Криводол ще бъде открита приемна за граждани, в която експерти от дирекциите "Поземлени отношения" и "Поземлени имоти, регистри и информационни технологии" към Министерство на земеделието и горите ще предоставят консултации и съвети в областта на земеделието и аграрната политика.

В 17.00 часа в понеделник в Криводол ще гостува и президентът на Георги Първанов, който ще вземе участие в тържеството по случай откриването на новата сграда на Общината.

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.