1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Пламен Панайотов ще открие първото специализирано изложение "Растениевъдство" днес

Пламен Панайотов ще открие първото специализирано изложение "Растениевъдство" днес

 

Днес в Плевен ще бъдат заместник министър-председател Пламен Панайотов и посланикът на Австрия в България НП Карл Дийм. Техен домакин ще бъде областният управител Николай Маринов. Пристигането на гостите съвпада с откриването на първото по рода си специализирано изложение-договаряне "Растениевъдство - Плевен 2004". Пламен Панайотов е потвърдил, че ще открие изложението, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Посещението на вицепремиера и на НП Карл Дийм е във връзка с кампанията "Граждани на Европа", в рамките на която от октомври миналата година се провежда поредица от срещи с представители на обществеността в различни градове на страната. Инициативата е на вицепремиера Пламен Панайотов и на посланиците у нас на страните членки на ЕС.

След откриването на специализираното изложение "Растениевъдство" Пламен Панайотов и НП Карл Дийм ще проведат среща с обществеността на Плевен. Тя ще премине под формата на дискусия с участието на кметове, представители на местния бизнес, неправителствени организации, учебни и здравни заведения, които ще могат да споделят своя опит в работата си с европейските фондове. Темата на срещата ще бъде "Свободно движение на капитали", като преди началото на дискусията гостите ще направят експозе по темата, съобщиха още от пресцентъра на областната администрация.

В края на срещата участниците в нея ще имат възможност да се насладят на изпълненията на групата за синхронно пеене и танци "Жестим".

Това съобщиха от  farmer.bg за AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.